Borrel

Wij bij Kluis 8 hebben alles in huis om voor jou de perfecte borrel te realiseren. Of het nu gaat om een kopje koffie of thee met een gebakje. De verrassend lekkere wijnen uit ons assortiment of toch een heerlijke cocktail.

Wil je liever een speciaal bier, dat kan! Met meer dan 80 verschillende bieren, waarvan maar liefst 12 op de tap, is er voor ieders wat wils. Heb jij onze speciale Guinness Tap al gezien? Gevormd in een harp, het logo van Guinness.

Trek gekregen? Wij hebben naast de bekende nootjes op tafel een ruime keuze uit snacks en hapjes; de kaasplank, een vleesplank, diverse warme en koude hapjes en nog veel meer keuze. Heb jij onze Nacho’s al geprobeerd?

Is de borrelkaart toch niet voldoende, bekijk dan onze eetkaart. Met natuurlijk onze bekende en ruime keuze aan burgers. Maar wist je ook dat wij ontzettend lekkere hotdogs serveren. Of wat dacht je van onze tosti’s. De kaart heeft ook een ruime keuze uit andere hoofdgerechten. Eet je geen vlees? geen probleem. Dat kan geregeld worden.

Wees welkom en laat je verrassen!

Kluis 8 Bloemen
Kluis 8 borrel
Kluis 8 Tegoedbon